Melotte & Partners - Kredieten

Toekomst verzekerd met

KREDIETEN OP MAAT!

ABSOLUTE BODEMTARIEVEN VOOR UW HYPOTHEEK ! Melotte & Partners werkt met 6 verschillende kredietmaatschappijen zodat we voor iedere aanvraag een oplossing kunnen uitwerken.

Melotte & Partners Kredieten

Voordeligste
krediet

Krijg de service & kwaliteit die u verdient! De eigen woning is wellicht je grootste aankoop. Voor de financiering ervan zijn we een partner die vaak beter doet als je eigen bank!

Duidelijke
kostenraming

Bij elke aanvraag ontvangt u de volledige kostenraming van uw krediet zodat u een duidelijk zicht heeft op de maandlasten en de eventuele bijkomende kosten.

Mogelijkheid
om te vergelijken

Wij zijn een onafhankelijke kredietmakelaar en werken met verschillende kredietmaatschappijen. Zo kunnen we volledig op maat van uw wensen het scherpste voorstel uitwerken.

Stappenplan voor een
eenvoudige en duidelijke aanpak

1

Kennismaking & toelichting project

In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en zullen we je project in een financieel plan gieten.

2

Toelichting van jouw kredietplan - ons voorstel

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag met de details zodat we snel een volledig voorstel kunnen uitwerken en toelichten.

3

Kredietaanvraag

Als je akkoord bent met de kredietvoorwaarden kunnen we een officiële kredietaanvraag indienen.

4

Aanbod

Als je kredietaanvraag goedgekeurd wordt, ontvangen we het aanbod van de betreffende kredietmaatschappij. Dit moet volledig ondertekend worden zodat het krediet naar de notaris kan vertrekken.

5

Voorbereiding & administratie

Na ondertekening van het aanbod kan de voorbereiding van de kredietakte starten.

6

De akte

De akte maakt je krediet officieel, je kredietmaatschappij neemt nu een hypothecaire inschrijving op je onroerend goed.

Waarvoor kan u
bij ons terecht

Aankoop van een woning

Kredietkantoor Melotte & Partners helpt u bij de aankoop van een woning of appartement. Als kredietmakelaar kunnen we terecht bij verschillende kredietmaatschappijen. We zoeken naar de goedkoopste formule op basis van uw persoonlijke wensen.

meer

Bouwen van een woning

Het krediet voor een nieuwbouwwoning kent een andere benadering dan de kredieten voor een woningaankoop. Dezelfde rentevoeten worden gehanteerd maar de leencapaciteit wordt anders berekend en er zijn meer details waar je op moet letten.

meer

Herfinancieren

Wij werken met absolute bodemtarieven voor hypothecaire kredieten. Door de lage rentestand kan het interessant  zijn om je bestaande krediet te herfinancieren.

meer

Aankoop in het buitenland

Heb je altijd al gedroomd van een buitenverblijf, in de natuur of onder de zon. Wij kunnen het financieren!

meer

Verbouwen

Samen met je aankoop of herfinanciering kunnen we ook  je verbouwingswerken financieren.  Van kleine tot grote werken zijn financierbaar zolang het kredietbedrag de woningwaarde niet overschrijdt. 

meer

Uitkopen na scheiding

Wil je na de scheiding je woning behouden dan kan je een krediet aangaan voor de uitkoop van je expartner.

meer

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed geniet de voorkeur van velen onder ons. Het is door de jaren heen een veilige en rendabele belegging gebleken  waarmee je een mooi vermogen kan opbouwen.

meer

Buitenafwerking

De aanleg van een zwembad verhoogt het genot  maar ook de waarde van je woning.

meer

Nuttige informatie

Elke kredietmaatschappij heeft een andere manier om een kredietdossier te beoordelen en stellen hun tarieven daarop af. Daarom is het voor u belangrijk om uw licht op te steken bij verschillende partijen. Bij Kredietkantoor Melotte & Partners hebben we een aanbod voor (bijna) elke kredietaanvraag!