Diensten | Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed geniet de voorkeur van velen onder ons. Het is door de jaren heen een veilige en rendabele belegging gebleken  waarmee je een mooi vermogen kan opbouwen.

Wanneer je investeert in vastgoed kan je rekenen op het rendement van je huurinkomten en de eventuele meerwaarde van de herverkoop.


U kan bij ons terecht voor de financiering van een vastgoedinvestering, niet elke kredietverstrekker is bereid u hiervoor een krediet toe te staan. We hebben toegang tot meerder kredietmaatschappijen die dit wel doen wanneer je financieel plan klopt.


Voor je aan een vastgoedinvestering kan beginnen heb je voldoende eigen middelen nodig. Je kan bij een aankoop van een tweede pand niet meer rekenen op een klein beschrijf of het abattement.  Daarnaast moet je ook in staat zijn om de kosten van je kredietakte te betalen. Een berekening kan je maken op www.notaris.be/rekenmodules.


Voor de financiering van je vastgoedinvestering kan je bovendien kiezen voor een (gedeeltelijk) eindetermijn- of bulletkrediet. Hiermee betaal je  enkel intrest waardoor je investeringen een onmiddellijke inkomensverhoging oplevert.  Deze kredietvorm is een iets duurdere vorm omdat je kapitaalsaldo gelijk blijft. Daardoor betaal je een constant bedrag aan intresten. Je maandlast blijft hierdoor wel een stuk lager wat misschien beter past in je financieel plan.


Overweeg je te investeren in vastgoed maak dan zeker een afspraak met ons voor een voorstel op maat!