Diensten | Verbouwen

Verbouwen

Samen met je aankoop of herfinanciering kunnen we ook  je verbouwingswerken financieren.  Van kleine tot grote werken zijn financierbaar zolang het kredietbedrag de woningwaarde niet overschrijdt. 

Koop je een woning waar nog werk aan is en wil je de verbouwingswerken mee ontlenen, dan kan dat. Voor de kredietmaatschappijen is het echter belangrijk dat het kredietbedrag niet hoger is dan de woningwaarde. Daarom vragen zij meestal een schatting om de werken te bevestigen.


Het kredietdossier aankoop + werken is vergelijkbaar met het nieuwbouwkrediet, er wordt namelijk een deel uitbetaald bij akte en een deel nadien met opnames. Deze opnames gebeuren op basis van de facturen die aangeleverd worden.


Wie aan verbouwingen begint kan zich best ook goed informeren over het verloop van de eerste maanden. Wanneer de verbouwingswerken doorgaan is de woning doorgaan onbewoonbaar en is het belangrijk dat je goed met ons bespreekt welke kosten je tijdens de verbouwingen moet dragen.


Als je gaat verbouwing kan je best ook nagaan op welke premies je recht hebt, surf daarom alvast even naar https://www.premiezoeker.be/ !


Wil je een aankoop met verbouwingswerken doen of had je graag een gesprek met ons neemt dan zeker contact.